top of page
Schermafbeelding 2021-07-13 om 09.58.03.png
WhatsApp Image 2021-06-16 at 17.06.15.jpeg
WhatsApp Image 2021-06-16 at 17.06.15 (2).jpeg
Tropical Leaves

The Street, Beach,  Forest & Park i
Our Runway

WhatsApp%20Image%202021-04-16%20at%2013.
WhatsApp%20Image%202021-05-05%20at%2013.

Woofff! 

Marble Surface

Over mij. 

Hi! Ik ben Karin. Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. KJ Dogs is opgericht vanwege mijn enorme passie voor honden. Vanaf kleins af aan keek ik al alle Dodo filmpjes en volgde ik online hondentrainers zoals Cesar Millan, Thomas Davis en diverse anderen. 

 

Dit jaar heb ik ervoor gekozen om het meer op mijn echte leven te betrekken en de riemen los te gooien! Ik ben begin 2021 gestart met Elvis. Elvis is mijn eerste wandel- en trainingshondje. Niet alleen heb ik Elvis weer vertrouwen kunnen geven in de wereld maar Elvis heeft dit ook aan mij teruggegeven. Vertrouwen in dat ik hier goed in ben, in het trainen en uitlaten van honden. En dat is een heerlijk gevoel als je er altijd al van droomde om te werken met honden!

 

Ik heb om deze redenen ervoor gekozen om mij nu in de markt te zetten en professioneel honden te trainen, individueel en in groepen, en gezellig met ze te wandelen. Op dit moment ben ik aan het verkennen welke trainingen en cursussen ik zal oppakken om mijn kennis te verbreden en mijzelf verder te professionaliseren.   

 

Dieren zijn mijn beste vriendjes en ik geef ze dan ook graag de hele wereld. Ik ben vooral gepassioneerd over het resocialiseren van de hond. Het stukje vrijheid aan ze terug te geven wat ze verdienen. Wij als mens maken ook weleens e.e.a. mee in ons leven en hiervoor schakelen we dan hulp in. Zo is het ook bij de Hond.

 

 

 

 

 

 

OP de afbeelding: Elvis en ik op het strand

WhatsApp Image 2021-05-17 at 10.45.34.jp

Elvis vertelt: 'Ik was tot een paar maanden geleden eigenlijk bang voor alles. Ik kwam vanuit Rusland overvliegen en woon nu bijna vier jaar bij mijn lieve baasje hier in Nederland. Als mijn baasje met mij de deur uit ging dan wist ik eigenlijk niet zo goed waarom, thuis was toch mijn veilige haven? Het liefst bleef ik thuis. Maar ik moest af en toe wel door die enge deur, ook om mijn behoeften te doen. Ik beleefde er niet veel plezier aan, ik probeerde aan de lijn te trekken en niet om mij heen te kijken zodat we zo snel mogelijk weer thuis waren. Als mijn baasje te ver de wijk in ging dan ging ik maar plat liggen zodat ze wel begreep dat ik echt niet verder wilde. En als er mensen of andere honden te dichtbij kwamen? Dan was dat wel heel erg eng en dan ging ik mij verdedigen! Ik ging mij dan heel groot maken en enorm veel geluid maken en trekken aan de lijn. 

Nu heeft mijn baasje Karin gevraagd om mij uit te laten (en te trainen). Eerst vond ik haar maar eng, ze was wel lief want ze had gelijk de eerste keer iets lekkers voor mij meegenomen, maar alsnog vond ik haar eng. Ze was namelijk niet iemand die ik kende. Karin liep twee keer met ons mee en heeft mij daarna alleen uitgelaten. Eerst vond ik dat heel erg eng en wilde ik niet mee. Ik gebruikte dan ook mijn trucje om plat op straat te gaan liggen maar ze trapte er niet in. Stom. Ook wilde ze na een tijdje dat ik in de auto ging. Ook stom. En Eng. Maar nu heel leuk hoor! Nu maken we allemaal tripjes met die auto en gaan we naar allemaal leuke bossen en stranden toe. Ook mag ik inmiddels lekker los, en heb ik leren luisteren als Karin mij roept. Ik vind het stiekem ook wel lekker om een knuffel te krijgen en connectie te maken. Nu als ik los loop op het strand kijk ik steeds achterom om te kijken of Karin nog wel in de buurt is. Karin behoort nu tot mijn pack en oh wat ben ik blij! Ik vind het nu zelfs leuk om met allerlei andere hondjes te lopen en te ravotten in het bos! Ze merken het ook bij mij in de wijk, dat ik vrolijker ben. Wat een blijdschap en vreugde! Ik ben gewoon weer lekker helemaal blij. Thuis vertroetel ik mijn baasje en als ik dan Karin hoor aankomen of voor de voordeur zie geef ik haar tevreden een grote Lik als waardering.  

Van verhalen als Elvis word ik enorm blij. Ik heb er bijna geen woorden voor om te beschrijven wat ik voel maar ik word er intens gelukkig van als ik, in dit geval: Elvis zijn groei mag meemaken. Elvis gaat nog steeds iedere week een paar keer met mij te wandelen. 

 

Naast Elvis gaan nu ook andere hondjes mee als uitlaatgroepje. Op de cover zie je Pim en Elvis. Die zijn nu dikke maatjes geworden. Honden die nog geen basis commando's kennen en nog niet ieder ander hondje lief vinden of het nog spannend vinden op straat mogen eerst individueel met mij mee. 

De Kennismaking. 

Wanneer u enthousiast bent geworden over de hondenservice, dan kunt u contact met mij opnemen. Telefonisch nemen we dan kort even door of uw wensen en mijn service overeenkomen. Vervolgens plannen we een geheel vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek in bij u thuis. De hond is hier ook bij aanwezig.


Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we uw wensen, het karakter, de gezondheid, het gedrag en de eventuele andere bijzonderheden van uw hond. Tijdens deze kennismaking zullen we ook een klein blokje om gaan waarbij ik u en de hond observeer. Vervolgens zal ik u mijn werkwijze toelichten en mijn analyse met u delen. 

Samen stemmen we overeen of de Hond mee kan met de groep of dat een individuele training beter zal uitpakken. 

Vervolgens plannen we een datum in voor de eerste wandeling/training. 

What we do.  Onze Diensten  

Wandelingen i.c.m. training

De wandeling i.c.m. training zal gecombineerd zijn met het trainen van de hond. Een wandeling i.c.m. training kan bestaan uit o.a.: 

- Verkennen van verschillende omgevingen (straat, de wijk, strand, bos, weide vlaktes, parken e.d.) met als doel angstvermindering en even volop genieten als Hond

- Observeren van andere honden (hondenbos, hondenparken, speelpark, mee met de uitlaatservice e.d.) met als doel het blaffen naar andere honden te verminderen en te leren socialiseren/spelen met andere honden

- Trainen in (basis)commando's (blijf, zit, naast, kom) of andere commando's op maat, bespreekbaar tijdens intake

- Overige trainingen op maat zoals kunnen meerijden in de auto o.i.d. is bespreekbaar tijdens intake ​

Het grote voordeel van de wandeling i.c.m. training is dat ik de tijd en aandacht heb voor uw hond en de wandeling dus ook helemaal naar uw hond en wens kan afstemmen.

Tarieven wandeling i.c.m. training: 

- Tarieven voor wandelingen i.c.m. een training op maat zijn afhankelijk van de benodigde training en worden apart met u besproken. 

- Evt. verrekening van reis- en parkeerkosten is afhankelijk van de locatie waar u zich bevindt.

Groepswandeling

Nadat iedereen is opgehaald gaan we lekker ravotten, spelen en socialiseren met andere hondjes in het bos, park en op het strand. 

Wanneer uw hond voor de eerste keer mee geweest is met de roedel geef ik u naderhand uitgebreid verslag van hoe het is verlopen. 

De hond dient de basiscommando's te kennen, los te kunnen en goed met andere honden overweg te kunnen. Na een eerste wandeling kan ik aangeven of de hond klikt met de andere honden in de groep. 

Ook de pups kunnen gewoon mee! Dat is goed voor de socialisatie, even spelen met andere hondjes. Ik heb hiervoor een hondenbuggy aangeschaft zodat er rekening mee kan worden gehouden als ze bv nog maar kort mogen lopen.  
 

U kunt mij een berichtje sturen voor de tarieven en indien u graag meer informatie wilt ontvangen. 

Video- en fotografiedienst 

Aangezien de KJDOGS eigenaar van oorsprong ook fotograaf is biedt KJDOGS de gelegenheid om professionele foto's van uw honden te laten maken. Deze kunnen op aanvraag worden gemaakt in een fotostudio of op een buitenlocatie. Tarieven zijn afhankelijk uw wensen. 

 

Tevens worden er foto's en video's tijdens de wandelingen gemaakt. Filmpjes en videos van de wandelingen kunt u verwachten op social media (@KJDOGSANDCATS).  Voor de foto's en video's tijdens de wandelingen rekent KJDOGS geen extra kosten, dit is een extra service die KJ DOGS kosteloos aan u aanbiedt tijdens het afnemen van trainings- en wandelsessies.  

Individuele wandelingen

Individuele wandelingen kunnen bv. plaatsvinden indien uw hond (tijdelijk) fysieke beperkingen heeft, loops is, niet in een uitlaatgroep past qua karakter of buiten de tijden van de groepswandelingen uitgelaten moet worden. 

De individuele wandelingen zijn wandelingen met als doel om energie kwijt te raken. 

 

U kunt mij een berichtje sturen om te vragen naar de  tarieven voor individuele wandelingen. Bij de individuele wandelingen kent de hond de basis commando's en zal er minimaal 30min - 1 uur worden gewandeld afhankelijk van uw wensen en behoefte van de hond. 

Consult Baas en Hond

Bewust staat hier eerst het baasje en dan de hond. Vaak zijn we ons er niet bewust van maar kunnen we als Baasje ook nog het e.e.a. leren met als resultaat dat de hond ook ander gedrag zal vertonen. Zoals onbewust: het strak houden van de lijn tijdens het uitlaten, niet weten hoe een commando aan te leren of hoe je hond te belonen of corrigeren en het niet weten hoe jij de leider kunt zijn tussen jou en je hond.

U kunt mij een berichtje sturen om te vragen naar de  tarieven

Wil je meer weten? Laat je gegevens dan achter.

De voorwaarden. Huisregels. 

Hieronder kunt u de voorwaarden Lezen, u gaat automatisch akkoord met de voorwaarden als uw hond meeloopt met de wandeling.

 

Huisregels KJ DOGS 

 

Sleutel huisregels (indien deze worden afgeleverd)

·       De huissleutel zal niet gedupliceerd worden door de uitlater/uitlaatservice

·       De huissleutel zal slechts ten behoeven van het uitlaten van de hond(en) worden gebruikt door de uitlater/uitlaatservice

·       De sleutel zal direct worden teruggegeven als de eigenaar hierom vraagt; daarbij zal de uitlaatservice direct beëindigt worden

·       Bij verlies of diefstal zal de eigenaar gelijk op de hoogte worden gesteld

·       De hondenuitlater kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade als gevolg van verlies of diefstal

 

Algemene huisregels / uitlaatservice 

·       De eigenaar is akkoord en geeft het recht aan KJ DOGS om foto’s te maken van de honden tijdens wandelingen en deze te delen via social media, whatsapp en gebruik voor commerciële doeleinden. Aangezien de eigenaar van KJ DOGS ook fotograaf is zullen er foto's en filmpjes op professionele wijze worden gemaakt. U bent akkoord dat KJ Dogs alle rechten beheerd van deze foto's en video's. Eigen gebruik en delen hiervan is niet toegestaan mits hier toezegging voor is gegeven (schriftelijk) door KJDOGS, KJDOGS zal dan ten alle tijden nog steeds all rechten behouden op het materiaal en u dient altijd de bedrijfsnaam, website en instagrampage van KJ DOGS erbij te vermelden. 

·       De uitlater en eigenaar hebben te allen tijde het recht om op te zeggen of om tijdelijk op non actief te zetten.

·       De eigenaar heeft de verantwoordelijkheid om zelf een WA- verzekering te hebben, hij/zij blijft te allen tijde aansprakelijk voor de daden van de hond. De uitlater/uitlaatservice is niet aansprakelijk voor enige verwonding, schade, ziektes, infecties, kreupelheid of verlies van de hond(en) en is niet aansprakelijk voor schade veroorzaakt aan/door de hond; en is niet aansprakelijk voor schade opgelopen door onjuiste of het niet geven van informatie door de eigenaar van de hond(en).

·       De eigenaar van de hond(en) zorgt voor de jaarlijkse inentingen en vaccinaties en preventieve behandeling tegen vlooien, wormen en teken. Loopse teven en/of zieke honden mogen niet mee wandelen. De eigenaar is verantwoordelijk om dit schriftelijk (via WhatsApp mag ook) te melden aan de uitlater/uitlaatservice.

·       De hond(en) moeten sociaal zijn in de omgang met andere honden en mensen.

·       De eigenaar van de hond(en) accepteert dat de hond(en) bij thuiskomst vies en nat kunnen zijn en treft hier eventueel maatregelen voor (handdoeken). De uitlater/uitlaatservice is niet aansprakelijk voor schade aan de woning/inboedel door een natte/vieze hond.

·       De eigenaar zorgt dat de hond(en) op de afgesproken plaats en tijdstip aanwezig en bereikbaar zijn, zo niet dan wordt de uitlaatafspraak doorberekend.

·       Logo's, huisstijl en beeldmateriaal mogen niet worden overgenomen indien hier schriftelijk akkoord op is gegeven door KJDOGS.

·       De eigenaar van de hond(en) machtigt de uitlater/uitlaatservice om op kosten van de eigenaar van de hond(en), medische zorg te verschaffen, indien de uitlater/uitlaatservice dit nodig acht. Indien blijkt dat een belangrijke ingreep noodzakelijk is, zal in overleg met de zorgverlener eerst contact met de eigenaar van de hond(en) gezocht worden.

·       De eigenaar van de hond(en) dient tijdens de uitlaattijden telefonisch bereikbaar te zijn.

·       Annuleren van de wandeling dient minimaal 12 uur van te voren te geschieden. Indien de eigenaar van de hond(en) niet tijdig annuleert, zal het volledige bedrag voor de wandeling in rekening worden gebracht.

·       Betaling geschiedt vooraf op de 1e van de maand (via een tikkie) onder vermelding van uw naam en de naam van de hond. Andere afspraken over betalingen dienen te worden overlegt (schriftelijk).

·       De hond(en) worden op de afgesproken tijden opgehaald (van deze tijden kan enigszins afgeweken worden) en teruggebracht op het afgesproken adres, de eigenaar van de hond(en) zorgt ervoor dat de uitlater/uitlaatservice toegang heeft tot de ruimte waarin de hond zich bevindt.

·       De uitlater/uitlaatservice is niet aan te merken als bezitter van de hond en heeft het recht de hond(en) los te laten lopen, tenzij anders afgesproken. De uitlater/uitlaatservice is niet aansprakelijk voor het weglopen van de hond. Als dit toch gebeurt zal de uitlater/uitlaatservice vanzelfsprekend alles in het werk stellen om de hond terug te vinden. Alle honden die mee wandelen dienen een halsband om te hebben met een penning waarop het telefoonnummer de eigenaar staat, dit is de verantwoordelijkheid van de eigenaar. Indien de hond niet teruggevonden word is het akkoord om de dierenambulance in te schakelen (vooraf zal contact worden gezocht met de eigenaar)

·       Eventuele kosten van medische zorg en schade aan derden worden op de eigenaar van de hond verhaald. Indien niet duidelijk is welke hond de veroorzaker van de schade is, worden de kosten tussen de eigenaren van de honden verdeeld.

·       De uitlater/uitlaatservice niet aansprakelijk voor schade/inbraak in de woning, tenzij aantoonbaar gemaakt kan worden dat het te wijten is aan misbruik door de aan haar ter beschikking gestelde sleutel.

·       Bij noodzakelijke directe medische zorg wordt (indien mogelijk, na contact met de eigenaar) de dichtstbijzijnde dierenarts ingeschakeld. Kosten hiervan zijn voor rekening van de eigenaar van de hond.

·       De uitlater/uitlaatservice behoudt zich het recht voor honden uit te sluiten van de wandelingen wegens herhaaldelijk onacceptabel gedrag en behoudt zich het recht voor de hond(en) (tijdelijk) niet met de groep mee te nemen indien blijkt, of het vermoeden bestaat, dat de hond(en) een besmettelijke ziekte heeft of een gedrag ontwikkelt, die de hond(en) ongeschikt / gevaarlijk maakt voor het uitlaten (in groepsverband). Privé wandelingen kunnen dan wel tegen bijbehorend tarief en in overleg.

·       Bij herhaaldelijke schending van de Huisregels door de eigenaar van de hond(en), behoudt de uitlater/uitlaatservice zich het recht voor het contract te ontbinden.

·       Afwijken van de Huisregels is alleen mogelijk indien dit schriftelijk is vastgelegd en onderling akkoord is.

·       De uitlater/uitlaatservice behoudt zich te allen tijde het recht voor om de Huisregels en/of de tarieven aan te passen. De eigenaar kan bij deze wijzigingen geen aanspraak maken op informatie uit eerdere publicaties van de tarieven en/of de Huisregels.

·       Indien is afgesproken dat de hond(en) van de eigenaar bij thuiskomst wordt/worden voorzien van water en voer, dient ervoor gezorgd te worden dat er voldoende voer en benodigdheden klaar staan om de hond(en) optimaal te kunnen verzorgen.

·       De uitlater/uitlaatservice heeft te allen tijde het recht om wandelingen te staken of af te zeggen bij slechte weersomstandigheden zoals ijzel, extreme regenval, storm of een hittegolf, dit om de honden niet opzettelijk in gevaar te brengen.

·       Indien door onvoorziene omstandigheden of door overmacht (b.v. ziekte, autopech, calamiteiten) de uitlater/uitlaatservice niet haar service kan verlenen, zal de uitlater/uitlaatservice de eigenaar van de hond(en) dit zo spoedig mogelijk mededelen. Eventuele schade als gevolg hiervan kan niet verhaald worden op de uitlater/uitlaatservice.

·       De eigenaar van de hond(en) is volgens de Nederlandse wet aansprakelijk voor de materiële en immateriële schade die de hond(en) toebrengt aan anderen of aan eigendommen (waaronder andere honden) van anderen.

·       U gaat automatisch akkoord met de Huisregels als onze diensten afneemt en uw hond meeloopt met onze service. U verklaart deze te hebben gelezen en begrepen voordat u onze services afneemt.

Opvang

·       De hond dient ingeënt te zijn en alle vaccinnaties te hebben gehad (op tijd)! Waaronder minstens de jaarlijkse inentingen tegen rabiës, weil, parvo en kennelhoest of u heeft een geldige titerbepaling van de dierenarts.

·       De hond dient ontwormd en vrij van parasieten (vlooien en teken) te zijn

·       Honden in de opvang dienen basiscommando’s te kennen, goed met andere honden en katten overweg te kunnen, alleen kunnen zijn voor een paar uur en te kunnen gehoorzamen in een woonhuis zonder de boel op stelten te zetten (zoals schade aanrichten aan meubels).

·       Klant dient WA verzekerd te zijn.

·       Betaling: U krijgt van ons van tevoren een betalingsverzoek toegezonden. Wordt de betaling niet binnen de betalingstermijn voldaan, dan vervalt de reservering. Betaling geschied vooraf.

·       Bij vervroegd afhalen van uw hond(en), word(en) de resterende dag(en) niet terug betaalt en of verrekend.

·       Schade tijdens de gehele opvang en wandelingen zoals bijvoorbeeld schade aan meubels en vloeren binnenshuis, schade aan derden of schade tijdens wandelingen zoals verwondingen bij uw hond of andere bij honden door uw hond  is voor rekening van de klant. De klant blijft altijd de eigenaar en hondbezitter. KJ Dogs zal geen eigenaar zijn van uw hond.

·       Annuleren bij hondenopvang kan door beide partijen kosteloos worden opgezegd minimaal drie weken van te voren, zonder opgave van reden.

·       De hond dient in goede gezondheid te worden afgeleverd. Zieke honden, loopse teven en ongecastreerde VOLWASSEN reuen kunnen alleen in overleg bij ons terecht. Dit dient u vooraf (schriftelijk) te melden.

·       Wordt uw hond tijdens het verblijf, ziek of raakt hij/zij gewond, zal KJ DOGS waar nodig eerste hulp bieden. KJ DOGS zal op kosten van de eigenaar medische zorg verschaffen wanneer dit als gevolg van een gebeurtenis tijdens het verblijf noodzakelijk blijkt. Maar KJ DOGS zal altijd, indien mogelijk, eerst contact met u opnemen.

·       De eerste keer is altijd een proefdag. Voor de dagopvang wordt de hond geobserveerd of hij zich sociaal in de roedel gedraagt. Voor de vakantieopvang wordt de hond geobserveerd of hij in ons gezin past en zich sociaal gedraagt. Deze dag moet contant afgerekend worden. KJ DOGS behoudt zich het recht om na deze dag, om wat voor reden dan ook, de hond te weigeren.

·       Indien KJ DOGS onverhoopt verhinderd is dan zal zij zorgdragen dat uw hond alsnog de juiste zorg krijgt en uitgelaten word, mogelijk door een collega hondenuitlaatservice.  Hiermee stemt de klant toe dat KJ Dogs hiervoor toestemming krijgt om dit zelf te regelen, de klant dient hiervoor niet eerst te worden benaderd of te worden geinformeerd.

·       Indien het gastdier tijdens het verblijf in de Hondenopvang onverhoopt komt te overlijden, zal de Hondenopvang alles in het werk stellen om de vooraf kenbaar gemaakte wensen van de klant te respecteren. Alle kosten hieraan verbonden zijn voor rekening van de klant.

·       De klant machtigt KJ DOGS om in geval van verwonding van het gastdier door spelen of gevecht op kosten van de klant een dierenarts te consulteren en die maatregelen te nemen, die haar in de gegeven situatie juist voorkomen.

·       De klant is verplicht bij aanvang van het verblijf van het gastdier alle gegevens en bescheiden aan de Hondenopvang te (ver)melden, welke noodzakelijk zijn voor een goede en verantwoorde huisvesting en verzorging van het gastdier in de Hondenopvang. Indien dit niet gebeurd en dit achteraf blijkt dan kan de hond alsnog direct geweigerd worden en uit de opvang worden gezet. Eigenaar dient een nieuw onderkomen te zoeken. Indien dit niet gebeurd zal er een boete worden opgelegd van €1500,- (zegge: vijftien honderd Euro) en is KJ DOGS gemachtigd om een ander onderkomen te vinden. Dit o.a. ter bescherming van andere dieren die in de opvang zitten.

·       Een tekortkoming in uitvoering van de opvangovereenkomst kan KJ DOGS niet worden toegerekend, indien zij niet te wijten is aan zijn schuld, noch volgens de wet, rechtshandeling of in het maatschappelijk verkeer voor zijn rekening komt of het gevolg is van onvoorziene omstandigheden bij de Hondenopvang en/of bij personen en/of diensten en/of instellingen, waarvan de Hondenopvang gebruik wenst te maken bij de nakoming van de opvangovereenkomst.

·       KJ DOGS is niet aansprakelijk voor door de klant of derden geleden directe of indirecte schade, die verband houdt met een tekortkoming door de Hondenopvang en/of door haar ingeschakelde hulppersonen en derden bij de uitvoering van de opvangovereenkomst, tenzij sprake is van opzet of grove schuld van uitsluitend de Hondenopvang. De Hondenopvang is niet aansprakelijk voor opzet of grove schuld van de door haar ingeschakelde hulppersonen of derden bij de uitvoering van de opvangovereenkomst.

·       Ingeval KJ DOGS aansprakelijk kan worden gehouden voor enige schade, die de klant lijdt als gevolg van niet-nakoming door de Hondenopvang van haar verplichtingen uit de opvangovereenkomst, blijft de schadevergoeding ten alle tijde beperkt tot de overeengekomen opvangprijs, met daarbij een maximum van bedrag €100,00 (zegge: honderd Euro)

·       De klant vrijwaart KJ DOGS voor alle schades en rechtsvorderingen van derden en is uit hoofde van de opvangovereenkomst gehouden gevolg te geven aan de oproep in vrijwaring door de Hondenopvang.

·       Algemene regels / uitlaatservice zijn van toepassing ook op de hondenopvang. 

 

WELKOM BIJ DE CLUB!

Over mij
De Kennismaking
Diensten en Tarieven
De Voorwaarden
Social Media
Contact

0653317953
info@kjdogs.com

bottom of page